Skip to main content

Har du kompetanse eller erfaring innen økonomi, finans, teknologi, analyse eller bærekraft så kan du være den rette kandidaten for oss

Ledig stilling

Vi ansetter – bli en del av vårt hyggelige og kompetente fagmiljø!

Vi ønsker å forsterke teamet vårt med en erfaren statsautorisert regnskapsfører. Er du nysgjerrig, sulten på nye utfordringer, ansvarsbevisst og kan arbeide selvstendig og strukturert? Da er du kanskje den vi søker etter. Se og søk på våre annonser på Finn.no og LinkedIn for mer informasjon – og ikke nøl med å ta kontakt.

Et kompetent og hyggelig fagmiljø

Acceptor har levert kvalitet i mange år og opplever stor etterspørsel. For å kunne betjene nye kunder trenger vi å komme i kontakt med dedikerte kandidater som ønsker en arbeidsplass med spennende og varierte arbeidsoppgaver, faglige utviklingsmuligheter og godt sosialt miljø. Hos oss prioriteres kompetanse og trivsel. Vårt sosiale miljø skaper trygghet som gir personlig og faglig utvikling. Gjennom dette har vi oppnådd lojalitet og kontinuitet som kommer kundene våre til gode.

Acceptor ansatte på toppen av Stoltzen står samlet for gruppebilde. alle smiler og har på seg acceptor trøye. flagg i bakgrunnen

Arbeidshverdagen vår er i endring. Teknologi og kunstig intelligens reduserer repetitive oppgaver slik at fokus kan legges på mer analytiske oppgaver som krever kunnskap og oversikt. Hele Norge står foran en omstilling som kommer til å treffe alle deler av næringsliv og offentlig sektor. Her kommer revisor og regnskapsfører til å spille en svært viktig rolle.

Ta kontakt for å bli bedre kjent

Har du kompetanse eller erfaring innen økonomi, finans, teknologi, analyse eller bærekraft så kan du være den rette kandidaten for oss. Vi har god erfaring med å ansette unge, lærevillige kandidater som er positive, sosiale, serviceinnstilte og pliktoppfyllende.